Veelgestelde vragen

Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder. Neem gratis contact met ons op.

Gratis contact opnemen
Zijn jullie goedkoper dan de provider zelf?

Ja. Direct bij de provider bestellen is nooit voordeliger dan het bestellen via Kabeladviseur.nl. Wij bieden u minimaal €10,00 voordeel aan.

Betaal ik voor jullie dienst?

Nee! Kabeladviseur is 100% gratis, wij helpen u slechts met het vinden van de juiste aanbieding. En wij bieden ook nog eens de allerlaagste prijzen aan.

Hoe kan het dat jullie goedkoper zijn dan de provider zelf?

Wij hebben altijd exclusieve aanbiedingen die goedkoper zijn dan bij de provider zelf en bij andere vergelijkingssites. Dit komt omdat wij aangesloten zijn bij de grootste vergelijkingssite voor internet, bellen en tv zijn en dus ook de grootste kwantumkortingen krijgen bij de providers. Deze korting rekenen wij volledig door aan onze klanten.
Op alle abonnementen ontvangt u altijd een eenmalige korting van minimaal € 10,00.

Verloopt mijn aanvraag sneller als ik rechtstreeks via de provider bestel?

Nee, al onze bestellingen worden automatisch en direct doorgestuurd naar de provider. Door rechtstreeks bij ons te bestellen, bespaart u zelfs de tijd om het exacte abonnement opnieuw op te zoeken op de website van de provider. Bovendien kunt u rekenen op ondersteuning van onze gratis klantenservice met ruim 18 jaar ervaring in overstappen.
De totale oplevering van een bestelling of overstap duurt meestal 2 tot 4 weken.

Hoe gaan jullie om met mijn persoonlijke gegevens?

De persoonlijke gegevens uit het bestelformulier gebruiken wij niet voor reclame en verkopen wij niet door aan derden. Verder houden wij ons natuurlijk aan de wettelijke privacy bepalingen.

Hoe werkt de postcodecheck?

Om te kunnen controleren welke abonnementen op uw adres leverbaar zijn dient u uw postcode en huisnummer in te voeren in onze postcodecheck. Vervolgens wordt bij alle netwerken en providers die bij ons zijn aangesloten uw adres op ‘dekking’ gecontroleerd, dit kan maximaal 15 seconden duren.
Vervolgens wordt u automatisch doorgestuurd naar het vergelijk waar de gevonden abonnementen aan u op overzichtelijke wijze worden gepresenteerd.

Share This